logo

Maserati Corsa Experience

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju. Maserati je slavu stekao na trkačkoj stazi, na mestu gde se svaki njegov model najbolje oseća. Zato je Maserati Delta Automoto sklopio partnerstvo sa centrom NAVAK, kroz koje će jedinstveni Maserati MC20 sa svojih 630KS od sada biti dostupan svima koji žele da dožive uzbuđenje čistokrvnog italijanskog sportiste sa karbonskom šasijom, karbon-keramičkim kočnicama i vrhunskom aerodinamikom.

O jedinstvenosti ovog projekta govori i činjenica da je Maserati Corsa Experience prva škola sportske vožnje izvan Italije, koja će ljubiteljima, entuzijastima, ali i kupcima pružiti vrhunske performanse modela MC20.

Programi treninga

Prvi kontakt

Primo Contatto

Oduvek ste sanjali da vozite superautomobil? Evo prilike da iskusite brzu Severnu stazu i da Vas na kraju vozi Mladen Alvirović. Kratko ali intenzivo druženje. Dobićete priliku da samostalno vozite pet krugova na dinamičnoj Severnoj stazi kao i jedan „taksi“ krug za utisak najviše brzine.

Trening brzine

Corso Velocita

Želite da otkrijete tajne vožnje na pisti? Uvodni program treniga sportske vožnje pružiće Vam sve, od teorije o dinamici vozila u učionici, preko vežbi sa kočenjem sa poligonu, do priče o putanjama na pisti. Na samom kraju izmerićemo vreme najbržeg kruga na Severnoj stazi i uporediti ga sa vremenom instruktora.

Za velike vozače

Grande Pilota (1-4)

Spremni ste za vrhunski trening? Četiri nivoa ovog programa otvoriće Vam vrata brzine, korak po korak sve dok na selektoru u kabini ne uključite Corsa, najviši režim vožnje svakog Maseratija, nesputan elektronikom. Svaki nivo ima jednako trajanje i obuhvata teoriju, vežbe, analizu telemetrije, poređenje sa vožnjom instruktora ali, za razliku od svih prethodnih programa, i vožnju najvećim krugom centra NAVAK, superbrzom konfiguracijom na kojoj se na čak pet mesta dostiže preko 200 km/h. Budite spremni na naporan rad i najveće zadovoljstvo.

Slobodni testovi

Prove Libere

Imate iskustvo, poznajete stazu, bili ste već na treninzima u centru NAVAK? Možemo da idemo korak dalje i da Vam omogućimo da testirate MC20 odmah na velikom krugu, na najzahtevnijoj konfiguraciji. Tri izlaska na stazu u režimu brzi krug-spori krug, analiza parametara i snimaka između vožnji – pravi test za nekoga ko je već navikao na moć supersportiste.

Kontakt