Maserati performanse

100% električni pogon

Grecale Folgore

Maserati Grecale Folgore

Prvi ikada potpuno električni Maserati SUV

Čisto Maserati ubrzanje

0-100 za 4.1 sekundu

Inženjerski osmišljen sa tehnologijom sa trkaće staze, dizajniran da elektrifikuje svakodnevnicu. Prvi potpuno električni SUV Maserati Grecale Folgore, opremljen je rešenjima iz Formule E za agilne performanse razvijene na stazi. Od 0 do 100 za samo 4.1 sekundu, Grecale Folgore je munjevito brz, dostiže brzinu od 220 km/h, pomerajući granice sportskih performansi u SUV segmentu. Električan, na Maserati način.

Vazduh klizi duž njegovih elegantnih kontura, omogućavajući mu da ide brže i dalje. Sa svojom snažnom potpuno električnom propulzijom, svaki element Grecale Folgore modela dizajniran je da maksimizuje aerodinamiku za neprevaziđene performanse i dugotrajno punjenje.

Izuzetno danima

Do 500 km sa jednim punim punjenjem*

Grecale donosi uzbudljiv, potpuno električni vetar u svakodnevicu. Sa jednim punim punjenjem baterije, Grecale Folgore ima do 500 km autonomije.* Izuzetan svaki dan sa beskompromisnim užitkom u vožnji za dinamične vozače koji znaju kako da izuzetno iskoriste svaki dan.

Uz svaki kupljeni Maserati Grecale Folgore klijenti dobijaju kablove za punjenje i trofazni „Wall box“ punjač maksimalne izlazne snage punjenja 11kw.

Udobnost vrhunske klase

0-100 za 4.1 sekundu

Hrabar dizajn Maseratija obuhvata električne inovacije, inspirišući savremenu novu paletu boja i materijala koji odišu Folgore užitkom. Od bakarne nijanse Rame Folgore do enterijera kreiranih sa regenerisanim najlonskim vlaknima ECONIL©, Grecale Folgore diše čistu električnu lepotu. Odiše najsavremenijom inovacijom, 100% prizveden u Italiji.

 

Potpuno električna, ali sa isto toliko prostora koliko se očekuje od Grecale-a. Unutar kabine, pažljivo izrađenim detaljima treba se diviti dok uživate u Grecale-ovoj superiornoj prostranosti i prostoru za noge pozadi. Prtljažnik ima zavidnih 535 litara prostora za prilagođavanje svakom novom danu.

Pronađite Maserati po Vašoj meri